Tuesday, 5 May 2009

ade ke sapa berminat...?

berdasarkan pertanyaan Mynie disini

ni merupakan survey seterusnya...

Adakah sesiapa yang berminat untuk membeli "DVD Belajar" seperti di bawah ini jika kami buat dan jual?

Contoh DVD Belajar [dipasang di TV menggunakan DVD Player]

Contoh Isi Kandungan DVD Belajar [akan dipilih mengikut saiz DVD & dibuat khas atas permintaan individu dan minat anak]

Contoh Tajuk Tambahan [jika saya mampu nak buat]

Contoh DVD Belajar [tanpa muzik latar]

Contoh DVD Belajar [berserta muzik latar]



A. Ya
B. Tidak
C. Saya dah buat sendiri
D. .................................[sila bagi jawapan sendiri]


Apakah cara penghantaran DVD tersebut yang anda suka?
A. Pos kan DVD tersebut [harga kos pos berasingan & tunggu DVD sampai dah boleh pasang]
B. Download [kena burn ke DVD sendiri]
C. Amik sendiri [dah siap dah.... balik pasang kat rumah]
D. .............................[bagi la apa jawapan yg nak]


Apakah cadangan/komen anda mengenai DVD Belajar itu?

....................................................
[sila bagi cadangan jika sudi]


TERIMA KASIH KERANA SUDI MELUANGKAN MASA 
MENJAWAB PETANYAAN SAYA DIATAS...

Amat saya hargai...

*********************************************


Apa itu "DVD Belajar"?

seperti "flash card" tetapi secara digital

apa yg terdapat slide tu adalah yg mudah dan praktikal utk anak2 faham

sebagai alat bantuan mengajar anak dirumah 

ibu bapa dikehendaki mengajar/belajar bersama anak2.... 
[memang tanggungjawab ibu bapa mengajar anak2]

boleh di pasang di DVD player atau di komputer 
[pasang dan tengok sambil diajar oleh ibu bapa]

kalau nak buat sendiri boleh... saya dah terangkan 
[kecuali masukkan lagu dan transition ..ni kena ade software tertentu]

kalau tak tau nak buat atau nak kami buat...
insya'allah kami boleh buatkan dengan harga yg berpatutan
 [belum boleh buat lagi skrg... masih belum balik msia]

kami buat secara "custom made"... boleh pilih tajuk2 yang dikehendaki
 [mengikut berapa byk slide boleh muat dalam satu dvd]

DVD Belajar ini hanya akan dibuat pada sesiapa yang berminat aje.... 
[atas permintaan individu]


***********************************************

kita merancang Allah yg menentukan...

Insya'allah jika diberi keupayaan kami akan lakukan...


Apa-apa pun... tunggu la kami dah berada di Msia.... 

saya akan update di blog ini jika kami telah bersedia menerima tempahan projek 1 & 2 ini.

*********************************************

8 comments:

sharia said...

saya nak rizza....saya nak!

Mynie said...

ya, berminat. saya rasa boleh bagi option sama ada customer nak dvd (pos) or softcopy (via email, cuma ada risiko 'dikongsi' dgn org lain).

Ealyie said...

Kak Za,
Kita jgn dilupakan...
Peminat Umi_Hassan No 1.
Mesti mau!!!!!!!!!!

;)

rizza said...

sharia... tunggu aje masa nye nanti..

mynie...yup.. akan di uruskan seperti yg saya tulis tu... bab risiko "dikongsi" mungkin agak sukar .... insya'allah kami cuba buat nanti ye..

ealyie.... insya'allah... kami cuba buat..jika berminat..

mamaDhea said...

count me in Sis! ;)

liwaniel said...

wanie pun berminat

sharia said...

jangan la lambat2 sgt rizza, anak2 saya semakin m'besar.....nnt tak upaya nak ikut jejak langkah Hassan yg bijaksana itu...hehehe

rizza said...

sya, wani,sharia. tunggu ye..insya'allah..