Thursday, 23 April 2009

contoh digital slide utk anak-anak...

ni antara contoh slide yg boleh di buat untuk anak-anak anda.....


buat yg mudah dan senang untuk anak anda faham....


sila rujuk entry yg lama utk mengetahui lebih mengenai DVD belajar/ slide






Contoh "Digital Slide"


Kami buatkan utk anak kami Hassan....


Matematik




video
klik tgh ni..........#................#

(jika dah tekan play tak de apa2 ..sila la klik di ruangan bawah tu )

10 comments:

Jade said...

salam singgah...

kaedah yg menarik...
harus di ajar pada anak saya bile die dh bersedia.. insya allah

mamadanish said...

Rizza,
Canggihnye slide..sungguh hightech design itu..

Kalau hassan tgk slide DAnish..mau menagis keboringan..huhu!

Rizza..bila nak jual CD dengan "harga berpatutan ni"
heheh

rizza said...

jade... cuba la ye...

yasmin.. hehh mana de hightech...

madamoiselleczar said...

beb...apa kata kalu hassan ni amek part time jadik tutor anak aku si danial! buleh nyah?? ngeeee

rizza said...

za ..ko kena pi tanya hassan sendirik la hehe .... aku rase buleh kot hehhehhe hahhaha

[S]itie [B]Um [B]Um said...

beli CD je.. hehe

nelcyndana said...

baguz... baguz... gud idea...

rizza said...

siti bum bum... beli Cd tak semestinye apa yg kita natu tu dapat kan dan sesemuanye nye benar2 sesuai dengan anak2 kita..... tak pe cik siti pi le beli CD byk kat pasaran tu kan..

nelcyndana... ko leh try... tak susah pun.. hehe selamt mencuba!

mamaDhea said...

bravooooooooo sis! kagum btol aku ngan ko tau za..

btw, aku ada award utk ko sbb blog ko ni sgt2 berinspirasi.. amik tau.. pastu tepek kat blog eh.. ;)

rizza said...

sya ..TQVM