Tuesday, 3 January 2017

Tahun 2017 ...


Assalamualaikum...

Selamat tahun baru 2017...

lama betul tak update blog..
insya'allah akan dicoretkan serba sedikit cerita Hassan dan adik-adiknya..

kawan-kawan blogger apa khabar? ade yang telah 'friend' di FB ... ade yg belum..
tak pe.. kini kita bersua kembali ye...

Hari pertama gi sekolah tahun ni..

Hassan dah masuk Tahun 6.. UPSR yeee..besar dah dia ni..




Hamzah pula dah start belajar.... dia ni ikut angin dia je nak belajar..  kita mula slow slow ye... kena rajin menulis ye... 



Maria bangun awal pagi.. sibuk nak pakai beg... heheh dia pun belajar kat rumah ye... belajar sebut ..



orait update ni dulu ye... 
dah bersawang blog ni.. nak kena kemas.. sapu2 habuk.. heheh







Monday, 14 April 2014

Hassan..

Hassan tahun ni dah nak masuk 9 tahun...
dah boleh di harap...
dah boleh disuruh menolong buat kerja rumah..
sayang kat adik dia... boleh le buat adik dia gelak mengekek2..

dah jadi Hassan yg dulu.. dah kurang pengaruh boboiboy... makan tahun juga nak betulkan perangai dia...
tu la bahaya kartun kat malaysia ni.. ade kartun yg kurang sesuai...
maka kami terpaksa tapis dan hanya bagi tgk rancangan yg bagus utk dia je....

Hassan.. Umi sayang ......