Monday, 3 July 2017

Hassan ... 12 tahun


Pada hari ini 3 Julai 2005 jam 8.25pagi, Hassan dilahirkan di Putrajaya.

Pada hari ini 3 Julai 2017 ... Hassan dah berusia 12 tahun..

dah besar anak umi..

Semoga Hassan jadi anak yang soleh, anak yang bijak pandai, pandai menjaga diri, menjaga solatnya, mempunyai jati diri yang bagus.

Tahun ni Hassan akan menghadapi peperiksaan UPSR.
Semoga Hassan dapat menbuat yg terbaik dan cemerlang, supaya dapat menjadi contoh buat adik-adiknya.

Umi sayang Hassan.
Bapak, Adik Hamzah & Adik Maria sayang abang Hassan.

Tuesday, 3 January 2017

Tahun 2017 ...


Assalamualaikum...

Selamat tahun baru 2017...

lama betul tak update blog..
insya'allah akan dicoretkan serba sedikit cerita Hassan dan adik-adiknya..

kawan-kawan blogger apa khabar? ade yang telah 'friend' di FB ... ade yg belum..
tak pe.. kini kita bersua kembali ye...

Hari pertama gi sekolah tahun ni..

Hassan dah masuk Tahun 6.. UPSR yeee..besar dah dia ni..




Hamzah pula dah start belajar.... dia ni ikut angin dia je nak belajar..  kita mula slow slow ye... kena rajin menulis ye... 



Maria bangun awal pagi.. sibuk nak pakai beg... heheh dia pun belajar kat rumah ye... belajar sebut ..



orait update ni dulu ye... 
dah bersawang blog ni.. nak kena kemas.. sapu2 habuk.. heheh