Wednesday, 29 April 2009

Award dari Sya (MamaDhea) ....

Thank You Sya... Award dari Sya @ Mamadhea



And here go the rules:

  1. Letakkan logo award ini di blog anda.
  2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
  3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui "backlink" dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda
  4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
  5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.


Anugerahkan Award ni pada:

1. Madam Za - kawan sekolah aku yg sangat mesra alam... tak kering gusi kalau baca celoteh makcik ni.. 

2. Fid - blog yg sungguh penuh dengan informasi... dan sumber inspirasi bagi ibu2 yg nak BF anak mereka.... aku kagum dengan Cik Fid ni dan sungguh mesra di mana jua...

3. Ana - di blog ini memang akan mendapat motivasi yg berguna ... dan sgt2 mesra walaupun belum pernah bersua..

4. Erna - seorg ibu kepada 2D dari SAHM  kepada WM.. sungguh gigih dan sumber inspirasi utk aku dalam bidang bisnes seperti nye... dan memang mesra sgttt.... 

5. Mimielola - blog ni byk buka minda aku bab2 fesyen terutama beg2 dan kasut serta alat2 solekan yg aku pun tak tau  serta pelbagai "ke femenin an"... dan juga sgt baik dalam membantu rakan alam maya ini... mesra alam...

6. Cik Yan - blog yg mengisahkan kisah2 anak2 dan juga summary cerekarama... aku suka.. dan mesra di gmail ...

7. Lyna - blog menceritakan kisah kehidupan harian sebagai seorg ibu kepada H & F dan mesra alam di YM lee...

8. Zufa [MIO] - tuan punya blog yg merupakan super duper junior sekolah aku dulu2... memang menarik cerita2 dia... cerita kehidupan dari kata mata MIO le.... mesra di ruangan komen 

9.  Cikgu Intan [SayangIbu] - kisah2 anak nye & anak2 murid dan perjalanan seorg guru.... yup mesra di kotak komen...

10. Maya - sungguh berinspirasi tgk hasil tangkapan gambar2 nya... mesra alam semesta...

kepada yg tak tersenarai ..jgn kecik ati... kalau boleh..semua dalam list saya nak bagi.. amik la ye.. sila kan...

kepada sesiapa yg dah pernah terima award dari org lain.. terima la pula dari saya yg jauh di sini... hehhe



Utk Sya... TQVM.. ko juga seorg yg mesra alam sejak kita kenal di alam maya ni.. dan blog ko juga sungguh berinspirasi.. bagi sesapa yg PJJ ......dan cerita mengenai anak2 askar berdua tu...


10 comments:

Yan said...

mesra di gmail? ah ko.. takat hi hi bye bye.. kekeke..

thanks bebeh!

Sayang.Ibu said...

akak... saya dah dapat award nih aritu...anyway...THANK YOU VERY MUCH yer..really appreciate it!!! :)

mamaDhea said...

hehe.. welkam bebeh.. blog ko pon sungguh berinformasi & memberi inspirasi utk aku.. ;)

rizza said...

yan... mesra le tu.. kalau tak ko tak layan aku kat gmail tu hahha

cikgu intan... sama2... tq again

sya.. sama2 beb... kalau tak de kor2g ni.. aku pun tak tau berguna ke tak blog aku ni utk tatapan umum..

arina said...

mekasih rizza!

tak sangka aku semesra itu!

cepatlah balik!

aku nak bagi eskrem potong nih!

kahkahkahkah!

rizza said...

ana.. ye ko memang mesra alam.. tak lama lagi aku balik le.. aku nak eskrim kacang merah, jagung, durian.. boleh??? hehhe

kirana said...

nak kecik ati jugak..sob sob sob

hihi acah jer

fauzi-maya said...

nyah.. terharu aku weyhh...mesra alam ye..heheh..tq2;) aku nak letak award utk ko gak tapi seriously aku ckp, aku tak pandai tul nak cut paste, buat mende ni.. tapi aku nak bgtau gak kat sini.. BLOG KO MEMBUATKAN AKU TERUJA NAK GI OSTOLIA.. SERIOUS BEB...(huruf besar, boleh??) hahaha

Ajzie said...

salam ziarah..

rizza said...

alahai kirana nak kecik ati.. amik le award tu.. jgn malu2....

maya.. buat le macam mana asalkan ko terima award aku hehhe.. waaa ko teruja sebab tgk gambar2 australia ni ke?? hehhehe... mai mai...

Ajzie.. salam kenal juga...selamat dtg ke blog saya ni...