Friday, 2 July 2010

Blog aku yg byk???

Mungkin ada yag terperasan, kat sebelah tu aku ade listkan blog2 aku...

Blog kek .. Rizza Kek Coklat
ni apa aje urusan jual beli kek... nak tgk gambar kek aje pun sila kan...

Blog Halal Haram.... Info Halal Haram
aku kumpulkan maklumat apa yg aku tahu dan alami...dari buku, internet, dan juga bahan rujukan lain.... tidak termasuk ayat2 atau dalil dari Al Quran / Hadis.. sebab aku tak arif bab tu.. apa yg aku buat cuma panduan aje. sapa rasa dia lebih tahu dan pandai bab tu sila la buat.. saya kumpulkan apa yg saya faham utk panduan secara am. Aku akan cuba update maklumat yg perlu... dari masa ke semasa... Insya'allah

Blog Pendidikan Awal.. Pendidikan Awal
aku kumpulkan semula cara2 aku ajar Hassan (dalam blog Tulis-tulis Aje) dan juga teknik2 kira2, belajar dan sebagainya... dan akan beri idea2 baru akan datang...
ni private only.. sapa2 nak baca akan di jemput... buat masa ni aku tak bukak lagi.. belum byk update... insya'allah aku cuba kongsi bab pendidikan awal (dari baby hingga 5 thn) ...
Sila tinggalkan email anda berserta nama anda, url blog jika ada, umur anak2 anda (+nama), boleh juga emailkan pada saya maklumat tersebut ke wannfariza@gmail.com

Terima kasih.


Blog ini akan kekal ....Tulis-tulis Aje...
untuk apa sahaja cerita maklumat semasa, cerita harian hassan jika ada... dan juga apa aje aku nak tulis jika ada masa....


Terima kasih kepada yg sudi membaca atau menjengah blog2 aku ini...
Kerana dengan ber 'blog' le aku kenal ramai kawan2...




"The Secret to Great Baking is in The Ingredients." Regan Daley
Rizza Kek Coklat

10 comments:

Fid said...

yg private semua tu makesure aku dijemput
ada faham?
hahahhaa

ko busy erk bln ni?

drwati said...

kakriza,
invite saya kat pendidikan awal!

email- hasma1611@gmail.com
anak saya- adam(5), ammar(3) dan abid(1)

thanks!

Mama Adib said...

jgn lupa jemput hambo yea tuk pendidikan awal

annajuhana@gmail.com

anakdas adib hafiy

Rizza said...

fid.. ye aku bz

dr wati... thanks.. akan di jemput nanti

juhana .. yup akan aku jemput.. tq

kikin said...

aku pun jgn lupe jemput wokey,

Rizza said...

fid .. ye aku bz

dr wati. & juhana.. tq.. akan dijemput..

Min Aina Ila Aina said...

Maizura Osman
maizuraosman@yahoo.com
http://minainailaaina.blogspot.com
Muhammad Sofiy- 1tahun 2bulan

Normaliza said...

salam..

Nak juga ye..

chippoayang@gmail.com
http://chippoayang.blogspot.com
anak saya - Umar Bunyamin, 2 tahun

Tq :)

Anonymous said...

kak, tolong invite saya yer
email:norhaliza_1403@yahoo.com
anak saya : Nur Syazwani -5 thn
Nur Damia Adilah- 3 thn

farehan said...

salam

saya merupakan silent reader ni beberapa tahun dulu. dah lama sungguh tak singgah blog ni.
boleh invite saya dalam blog pendidikan awal utk hassan jugak ke? saya cadang nak cuba cara akak utk ajar anak saya...

email:farehan.m@gmail.com
anak saya : Nur Izzati- 3 thn
Abdullah fahmi - 5 bulan

tqvm ye..