Wednesday, 28 April 2010

apakah perasaan anda... ?

Apakah perasaan anda jika dihadapan anda terdapat sebiji kek berbentuk kereta idaman atau pun kereta kepunyaan anda dalam saiz yg kecil.... dan boleh dimakan....?

Kali ini kawan aku tempah khas kek serupa kereta dia...
Chevrolet Opel Zafira..

Walaupun tak de la dapat 100% perfect ... tapi tak de masalah kan..
ia adalah kek.... bukan senang nak buat kan... apa lagik kalau dapat yg seakan-akan kereta idaman mahupun kereta anda sendiri.....

Aku yang membuat ni pun.. rasa sayang je tgk... sayang nak makan... tapi dah nama pun kek.. sila la makan....


ni le kek terbaru yang dibuat dalam masa beberapa hari sebelum ni....








apa-apa mengenai jual beli kek... sila ke Blog Kek saya ini..
Sekian Terima Kasih....




4 comments:

drwati said...

kak rizza, saya rasa ni memang idea entrepreneur yg bagus! kalau saya, saya nak order mini cooper :)

nanti merdeka bolehla buat kek kereta tambah bendera

CT said...

menariknyeeeeeeeeeeeeeeeee

boleh la nak order juga camni...

Marisa said...

tak tahan tgk side mirror tu....linch

rizza said...

dr wati.. terima kasih.. ye idea yg baru kan... boleh je.. dr wati nak mini cooper... bagitau je bile.. hehhe (kena balik msia la dulu ye..)
yup.. merdeka... ngan bendera la.. baru best kan...

CT... boleh ..mau order.. kereta apa mau..(cewah.. macam org jual kereta lak..)

Marisa... jgn tak tau.. sude mirror tu kena la ade kan... heheh spesel tu....