Tuesday, 23 March 2010

cubaan lagi..

percubaan.... tempahan dari kawan aku...yg mahukan b'day kek ala2 princess... untuk anak perempuan dia ....

semua nye dari coklat.. kek coklat "Mud"..
dan icing nye dark choc & white choc (diwarnakan pink)...

sib baik menjadik .. hehheh... takut gak tak jadik rupa princess...








p/s: nak tanya pasal kek.. call aku terus.. no phone ade kat blog "Rizza Kek Coklat" tu

buat masa ni ..aku tak dpt nak jenguk blog/internet.. akibat masalah teknikal modem aku...

sekian terima kasih...

10 comments:

knv said...

beautiful za! definitely aku tempah kat ko bila balik msia nanti. for the girls!

congratulations. you've done well!

CY4.0 said...

vavavava.. mak sukak! mak sukak!

Zety Zin said...

wah sangat menarik!!!!!!

kakyong said...

cantik.. sayang pulak kalo nak makan... hihiii

tinie said...

cantiknyer za...

mrs plain-june said...

wow! sangat hebat! tahniah! teruskan lagi!!!

Anonymous said...

aku sukerrr..cuns! congrats!
tp aku takde anak pompuan la..apakata hang prektis buat bentuk bullet train nnt blk mesia aku order okeh..hehe

satu lg..pandangan ikhlas..kalau skirt tu lg kembang sure lg cuns..just a tot ;)

nor jepung

azrinna said...

sayang nak makan. cantik sangat!

synn said...

nice...

rizza said...

ana... tq.. insya'allah bila ko balik sini.. aku dah "improve" skill deco princess ni hehhe

yan... aku tau mesti ko suka.. sebab ko dah ade tuan puteri

zety,.. menarik.. mengeletar aku buat tau..

kak yong.. memang rasa sayang kan

tinie.. terim kasih...

mrs plain-june..mekasih.. akan saya cuba lagi,,,,

nor... mekasih!!... bullet train.. insya'allah akan dicuba.. kalau ade permintaan...
tq..skirt nye baru cobaan pertama tu..

azrinna... tak pe ..boleh makan semua kecuali doll & board dia tu..

synn.. thanks..