Sunday, 2 August 2009

berat ke???

Berat ke blog saya ni???

maksud nye.. susah nak bukak ke? lama ke?

ni kerana saya sendiri rasa amat berat....

sila la komen...

nanti ade masa saya cuba le kurang kan benda2 pelik kat blog saya ni...

terima kasih...



7 comments:

Sayang.Ibu said...

x beratt laa kak
ok jer

Mama-Miya a.k.a MiuMiu a.k.a "Jedi Hopeful" said...

u pakai adsl 2 ke? kalau kita nak bukak mmg laju. kalau org kat msia yg pakai speed min 1M pun maybe akan lambat download blog kita. i slalu dpt komplen from frens yg diorang susah nak bukak my blog especially yg speed lower than 1M

rizza said...

cikgu intan..kalau kat msia bukak ok.. ok le kot..thanks

mama miya... tak ingat le apa ..tapi gitu le.... ni pun dah nak terminate dah... hanya nak tau..kat msia ok tak bila bukak blog saya ni... thanks

ar.nie said...

Sis,
Saya everytime bukak blog nie, mesti hang kejap browser. Tue bukak gune office network, yg mmg terserlah kelajuannya. Hihi. Kalau rumah punyer broadband, lagi lambat nak upload.

So, saya baca guna google reader ajer. Cepat & pantas. ;) (Cuma, xleh nak tinggal komen lerr)

rizza said...

ar.nie,
"hang" ye.. hehhe cam ne ye...

Farehan said...

akak pernah tutup ke blog akak ni? ada sekali tu saya akses,tak dapat masuk coz ada tulis blog ni hanya untuk invited reader je.

kalau boleh, jgnlah tutup akses ek. saya memang suka baca blog ni, untuk dapatkan idea2 untuk ajar my doter (1 1/2 tahun)..
kalau boleh nak anak jadi cerdik macam hassan jugak... hehehe

but hari ni, try buka lagi, alhamdulillah dapat masuk... takde pulak hang browser ni.. laju je...

rizza said...

farehan... tq.. yup sebelum ni ade tutup sat blog ni... semoga berjaya..