Tuesday, 12 May 2009

apa aje la...

Ade kah aku telah kemaruk beli buku kek????

aku rase buku2 kek kat msia mesti mahal gile kan... 

kat sini kalau time depa nak clearance tu..murah la jugak... tapi tak de 50% pun.. 

kalau sesapa minat novel2.. berlambak la.. kat kedai murah pun ade yg murah2.. aku tak minat sgt.....

sementara aku di sini... apa kata aku pi rembat beberapa buku lagik... buku baking/kek

kalau di kedai murah tu memang ade yg murah.. semurah $1Aud... boleh le... 
tapi semua buku lama la.. kalau nak tgk atau baca2 cara buat ok le.. kalau corak terkini  kena beli buku baru laa..... 

skrg kena pikir..macam mana aku nak angkut semua buku aku yg paling byk antara kami bertiga ni.. hehhe.....

OOOOOOOOOOOOOooooooooooooo tidak akan ku tinggalkan walau sehelai mukasurat ..hehheh

Cukup2 la tu membeli buku Rizza oooiiiiii..

9 comments:

mamaDhea said...

hehe.. camno lagik kak.. angkut aje laa.. takkan nak tinggal/jual balik plak kan.. takpe ler.. bayar je extra kat airport tu nanti..

::Umi Sufira:: said...

Aah sayang nya nak tinggal...tak bersusah2 dulu bersenang2 kemudian:)

n.i. said...

angkut selagi boleh... jangan tinggalkan... nanti nyesal hehe

rizza said...

sya. umi sufira. n.i...

takkan ditinggalkan..cuma dok terpikir.. macam mana ye.....

Marisa said...

betul Rizza.. beli buku tak rugi. senang nak buat rujukan nanti

kakyong said...

bila nak balik mesia?
masuk kotak siap2 pos naik kapal laut.. hahahhh...

Anonymous said...

aku kemaruk gak za beli buku bahasa jepun kat hafiy n halqy sbb dok byg balik nnt kat mesia sure mahal..buku budak2 ni jek dah berkilo kilo camner nak angkut nih??!!

nor

Inasaly said...

x per k.wan bwk jer balik..kan ada budget utk kontena.dr biasiswa.x kan penuh kontena tu..hehe..nanti nyesal..x sudah..akak don't forget my book ok

rizza said...

marisa... tu le buku tu harta gak kan

nor... best nye..buku2 jepun...

kakyong... isya'allah tak lama lagi balik la kami ke msia

lina.. tak tau la lina bab kontena tu... macam tak de je.. akak tak lupa buku2 lina.. thanks.. hehhe