Wednesday, 18 June 2008

Berapa helai bendera yang dapat anda kira?

Ni le gaya Hassan bergambar dengan bendera-bendera yang dia ade.......
besar, sedang, kecil, lagi kecil.......




Tersenyum girang....


Antara Bendera-bendera yang besar...


[bendera-bendera yg besar & tak de pemegang ni..selalu nye umi ngan bapak dia la jadik mangsa dia....suruh kami pegang penjuru nye sambil dia dok kibar2kan bendera tu... naik lenguh tangan....bukan nye pegang rendah..siap suruh pegang tinggi2...sambil2 duduk mengadap pc..tangan sebelah kena jadik kayu pemegang bendera dia laaa...]

Bendera-bendera yang boleh dipegang.... (main le sesukati dia...)




Bendera yang tak boleh di main (hujungnya tajam...) & yg "special"...

[letak atas peti sejuk... bila angin bertiup.. bendera-bendera tu semua berkibar... itu yang Hassan suka tengok....Bendera Berkibar]



ber"posing" dengan bendera-bendera ...mana yg dia boleh selit..dia selit la...

3 comments:

Marisa said...

wah.... seronoknya hassan dgn flag2nya.. tepancar muka puas hati dia tuh

IbuAtHome said...

salam, very smart boy, kecil2 lagi nak ada yang betul-betul dia minat, good, good. zahra sekarang tengah minat kat stickers, so ibunya layan ajelah, sticker pun stickerlah. kalau nak baca buku mesti nak bacakan reader's digest, buku lain tak nak, macam faham benor bila kita bacakan, harap-harap berkekalanlah hendaknya minat nak membaca dia tu. Hassan memang very smart boy.

rizza said...

marisa... dah itu mainan dia...sonok bukan main..

kak roza....
bagus la zahra....rajin baca reader's digest...heheh dia lebih suka buku dewasa kan.. bagus2....
tu le sama le ngan hassan..buku kanak2 tak mau....buku kita yg dewasa dia nak baca...
harap2 mereka sampai besar rajin baca buku....
tq kak roza...harap sampai besar le gitu..