Friday, 2 May 2008

Sila la Masuk....di buka sementara aje...

Wow..nak dekat sebulan dah aku dok bertapa jap....hehhhe
amboi2..pelbagai spekulasi lak kengkawan aku ni dok "agak2 napa aku rehat?????"
aku tak le sambung study, aku tak loooo "morning sickness" , aku tak le cuti2 holiday la..

Alhamdullillah...urusan2 penting selesai buat masa ni....cuma tinggal nak go on je..

apa yg aku buat sepanjang sebulan yg sepi ni??? (mem"bz" kan diri kejap la...hehhheh)

1. aku mencari serba sikit info yg perlu utk #5. (sikit ??? byk kot info2 ....)

2. aku dok siapkan segala buku2 note kecik Hassan (yg dah separa siap... ade la dekat 18 bijik buku kecik setiap satu lebih kurang 20 mukasurat berbalut plastik...+ 1 carta) hari2 dok "push" aku siapkan dia nye buku tu....& sedang menyiapkan slide2 DVD Belajar Hassan yg baru (al maklum la dia ni tak suka tgk TV ..kena la buat "Rancangan Pendidikan" sendiri), sebelum urusan #5.

3. aku baru dok terhegeh2 siap kan kerja2 terbengkalai aku sebelum urusan #5. (ni le keje last minit).

4. menjalankan aktiviti harian seperti biase (melainkan aku tak tulis blog je..).

5. KAMI AKAN IKUT HUBBY GI CONFERENCE YG PERTAMA di XXXXXXX (dianye 1st conference le...lepas ni ade lagi ??? ..may be..) - baru selesai book tiket & sebagainya....tinggal tunggu hari n waktu je.... aku ngan Hassan akan "tour" kat XXXXXXX.

tu le sedikit sebanyak info.....

akan ku update kan cerita2 di XXXXXXX bila dah balik Toowoomba semula la...
dari tarikh 18 May 2008 hingga 9 June 2008, kami tiada di Australia ni......

Urusan di XXXXXXX hanya 3 hari je + 2 hari perjalanan, selepas tu menyelesaikan pelbagai urusan dan "melencong" le.....

5 comments:

Marisa said...

hmmmm... nak p berjalan upenya....

Mommy Hafiy said...

assalamualaikum tuan rumah!!!!hehe..sementara ker??lama ker nak gjln2 tuh..huhu..nampaknyer lsp settle down beranak la kot br dpt bertandang lagi...
nor kat sini pon bz gak..tp bz lain la..bz prep nak beranak..last minute br nak kemas rumah basuh baju bb tilam bb dsb..hahaha..padan muka sampai bengkak2 kaki!nor nak kena serah diri 12mei nih so rasa2 nya nih will be the last visit for this month la...takpa lps dah adapt dgn new baby semua nnt nor khatam semua entry okeh termasuk entry jln2 tuh..hehe

Erna said...

selamat bersiap! ngeh..ngeh..ngeh!!

rizza said...

marisa, nor, erna.... jln2 hirup udara tempat lain la pulak...hahha

nor..selamat bersalin..

Nero ...... said...

Bestnya pi makan angin tu...jelesnye dengar...