Saturday, 5 April 2008

Rehat....

Buat masa ni berehat kejap dari menulis kat blog ni...

Tengok je la gambar2 Hassan tu je ye.....

Idea ade nak tulis tapi tak de kerajinan pulak buat masa ni.......hehhehhe

12 comments:

Mommy Hafiy said...

mari kita rehat sama2 hehehehe

Ms Lola said...

uit, pesal ko rehat za? ko smbg belajar ye..........? ye?

Erna said...

hehe...aku tau ko bz watpe berehat tu.. hehe see ya!

rizza said...

wei korang..aku rehat2 je dari menulis kat blog je...jgn dok wat spekulasi lak ye....
tak kose aku nak sambung study wei......kapla tu dah tepu..tak leh masuk laa eng2 ni..hehhhe

nanti le sok2 ade idea nak tulis aku sambung ye...tungguuuuu...!!!!

adios!!

Yan said...

adakah anda ingin berehat di sepanjang bulan april ini? letih tau mak dok pi rumah hang.. tp pintu dok tutup ja.. keh keh keh..

rizza said...

hehhehhe

ok le cik yan....
ampun maaf...rumah ku ditutup wat masa ni....akan di buka awal mei utk sementara (2 weeks)kalau tak de hal... dan ditutup sementara (2~3week) kemudian akan dibuka semula pintu rumah ku ni..hhehhehe (kalau tak tunggu le bulan 6 yeee..)

ok ke?? nanti aku dah bukak pintu umah aku panggil kengkawan semula ye....

wat masa ni pi le umah fid...hari2 dia bukak pintu tu.....hehhehhe

Mommy Hafiy said...

tadi dah tekan loceng ketuk pintu tp tuan rumah takde..hehe
bunyi mcm ada plan ajer...hehehe
big time plan ala2 erna kah??hehe
nnt nak buka rumah semula mai habaq kat cek noo...;)

Livros e Revistas said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Livros e Revistas, I hope you enjoy. The address is http://livros-e-revistas.blogspot.com. A hug.

Marisa said...

hmm.... ada apa2 ke?
tetiba je nak rehat ni? spekulasi.. spekulasi.... hehehehe....

MommyAshva said...

rizza, i'm back to work! meet my son at my FP ya!
how are you and ur son? send my regards to d smart boy - Hassan!

Nero ...... said...

Lame nye bercuti makcik oii..

mamadanish said...

plan ape ni..
kekekkkekeh:)
"morning sickness" ke..kekeke