Friday, 6 July 2007

Hassan....Hassan..

Lena dia tido ....
Baru je balik klinik..jumpa doktor...
Dari dalam bas lagi dia tidur hingga la angkat masuk bilik pun masih tidur lagi...
Baru leee nampak dia lena...dah 2 malam tidur nye tak lena...

Genap 2 tahun hari selasa lepas....
hari rabu...dia demam ...pagi tu bangun panas badan...kesian dia...
batuk ngan selsema ade sikit....
demam2 pun masih aktif cuma slow le sikit dari selalu....

malam2 batuk..... kesian betul tengok...makin kerap menyusu...... makan pun makan nasik....nak juga.... sib baik le makan ubat pun tak le susah sgt....kena banyak cerita le kat dia ni...makan ubat kenapa...untuk apa....hassan makan ubat apa..umi nye ubat apa..bapak nye ubat ape....oooooo tu le dia hassan....

hari ni demam dah kurang , tapi sebab batuk ..tu yang bawak jumpa doktor.....

insya'allah...harap2 cepat le baik nye...
cuaca tak menentu ...walaupun winter..kejap hujan..kejap panas..seminggu hujan..seminggu panas....

demam ...nak tambah akal le tu.....hahhhah...
sejak demam makin banyak lak dia cakap...siap bercerita lagi....makin bijak le ....
(dah dekat setahun dia tak demam...)

7 comments:

Dr Ezura said...

semoga hassan cepat sembuh..!ur husband kerja kat australia ke?ila nk blk m'sia...?

take care...

madamoiselleczar said...

omg! kesian hassan :( btw,get well soon dear...

rizza said...

tq ezura m mommidanial...

ni umi da lak yg tak sihat leee....

Dr Ezura said...

my sister kat adelaide belajar dentistry...belum ada kesempatan nak ke sana lg...insya allah....

afifah said...

ala hassan demam pulak ke? afifah jari dah baik tapi geram asyik nak kopek je kulit tu.. mak selalu marah hehe... nway, get well soon yea hassan..

anamiraa said...

dah baik ke hassan za? take care ye.. best hassan mommy dia ada 24-7 gitu..he..he..

rizza said...

tq affifah & ana..

hassan demam dah ok...aku la lak yg selsema...hhehhe...ade kurang lee...