Monday, 10 May 2010

1superkids family day ...& kek kereta ku...

Mula sekali.. diucapkan terima kasih banyak-banyak pada dik Lyna @ Mommy Lyna
kerana menjemput akak ke majlis dia pada 9 May 2010 .

Tahniah atas kejayaan anda berdua Dik Lyna & rakan kongsi nya Kay.
Semoga kalian berdua akan terus maju .. dan makin bertambah ramai lagi usahawan Wanita pada masa akan datang.....

* aku terlepas Majlis perasmian tu.. huhuh... hujan lebat dari bangi....
apa2 pun.. macam2 aktiviti ade... cuma anak kami tak berapa enjoy le... sebab ade clown.. dia tak suka... hehhe .. dan suasana hujan pula.... mood tak de sgt..
tak ramai yang aku kenal pun.. maklum le.. orang pun bukan kenal aku hehe.. aku kenal Cik Fid & Anna (mamaadib) .Coach Sha pun ade..... Dik Lyna pun aku tak pasti.. asyik ingat dia tinggi... rupa nye "come lote" je... kecik2 je orang nye.... ala ... lupa nak amik gambar bersama... tak pe ..lain kali kita gather2 lagik ye.. .. dan pada Suria (kawan Dik Lyna)..terima kasih kerana sudi tegur aku.. malu lak.. bukan nye artis.. dia silent reader blog aku rupanya....salam perkenalan..


kalau ikutkan memang dik Lyna ada bertanya sama ada aku nak bukak booth pada hari tersebut. Memandangkan aku ni baru lagi dalan dunia bisnes ni... dengan serba baru dan masih serba kekurangan lagi, tak dapat le aku buat...

akan tetapi... aku bawa sesuatu yg intemewa untuk Dik Lyna ...

Kek Kereta Proton Exora
MPV

(Pink Edition.... hehheh tak de keluar lagik ni..) ..

memang sesuai utk ibu-ibu menguruskan anak-anak dan bisnes... betul tak? heheh

Terima la gambar ini untuk tatapan semua...

Kek Kereta









ni le kek kereta di majlis tersebut...

ni gambar setelah aku lihat dah kek kereta dah terbelah ...
terima kasih gak pada cik Fid.. sempat ko amik gambar kek kereta aku ye...

p/s: setiap bulan aku akan buat satu kek R&D (Research & Development)
... untuk tajam kan skill....
ni kek untuk bulan ini (May 2010)... Kek Kereta - MPV - Proton Exora
tunggu le setiap bulan.. insya'allah ..
akan ade pelbagai rupa bentuk kek2 cubaan terbaru dari

12 comments:

Fid said...

laris gila kek kereta!!

Marisa said...

bestnya dpt join2 majlis gitu

mrs adam said...

mula2 tengok ingat perhiasan je kereta tu,rupa2nya kek.dah rasa dan sedap!tahniah

Qish said...

Salam Umi Hasan!
Leganya dapat jumpe balik blog ni.. dulu slalu baca.. lepas tu, terlost plak~ dh balik ke malaysia rupenyer..
nice kek, sis!

saya add ur link to my new blog.. plz link me back yer..

fathinz md nor said...

heee. kite pun dtg gamble kenal a few ajer.. btw, kite duduk sebelah kek tuh dan menikmatinya sampai 5 kali potong kot.. heee. sangat sedap!! kalau kat kl boleh kite order nanti k.

rizza said...

fid... kek kereta tu comel kecik je.. tu yg laris kot hehhe sikit sgt...

marisa... bila ko mau turun kl???

mrs adam.. mekasih... perhiasan kereta tu ?? heheh

qish.. ok tq.. nanti saya add

fathinz... oo ye ke... mekasih sudi makan... boleh2.. kalau turun kl.. bagitau je..order siap2.. leh dtg amik je..

firahadifa said...

dear , u pon keje kat proton ker???

btw , thanks for ur comment . ur r followed !

rizza said...

firahadifa,

hi... saya tak keje ngan proton pun... tapi saya keje buat kek termasuk kek proton... hehhe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tak sempat rasa..sob sob sob

salam singgah :-)

aiDieNa said...

Salam sis,

Sedap kek tu.. I dah rasa!

Helena said...

cantiknyer kek.... wah ada monthly project lagi tu.... congratz!

rizza said...

rose... hi... jgn sedih2...

aidiena... salam.. mekasih.. sempah rasa ye

kak helena.. yup ade projek2 baru ... thanks akak..