Friday, 1 January 2010

Kek Coklat

Kepada pengemar Kek Coklat .....


Hari ini saya memperkenalkan blog baru @ bisnes kek coklat saya sempena tahun baru 2010...

Rizza - Kek Coklat


buat masa ni kami hanya menawarkan Chocolate Mud Cake dengan dua rekaan...

akan datang akan dipamerkan pelbagai hasil rekaan kami di blog tersebut...

Terima Kasih....


9 comments:

MN said...

bravo beb! nanti insyaAllah, aku nak tempah. (kalo nak buat makan2) :)

rizza said...

Mrs Noba.. Thanks.. boleh aje nak tempah.. bagitau awal2 4 hari sebelum tarikh nak amik kek ..
p/s: awat aku tak leh tembusi blog ko.. aku dipinggirkan ke? hehhe.. invited le ...

CY4.0 said...

bebila aku ada kat bangi bley la aku paw :D

Mama Adib said...

wah satu lagi usahawan berjaya bakal tiba..

slamat maju jaya

aku pasti order nati

rizza said...

yan.. ko nak dtg bangi sila call aku dulu... leh aku buat kek hehhe..kalau tak ko nak paw pe???

mama adib.. tq tq.. boleh order... sila la call aku..

farah225 said...

congratss!
kecur air liur mak nengok jer? boleh pos ke kelantan ka? mesti penyek kan.

lady zaini said...

Salamz,
Diorang kat kanada nih memang cakap rizza pandai buat kek/brownies. Bila saya tengok gambar tu lagilerrrr menyelerakan. Dahla guna 3 jenis coklat. Sedapnya~ Seriously teringin

Tahniah, moga sukses selalu :)

maya amir said...

bravo beb! good luck nyah... bile nak post jb?heheh

rizza said...

farha... thanks..bukan penyek je sampai kelantan tu.. takut cair je... hehhe

Z... hehhe tu le menimba ilmu dari kanada dulu.... sikit2 boleh le...
balik msia nanti boleh mai jumpa... boleh makan kek saya... jgn terliur sgt org preg ni.. tak dpt nak post ke sana... tak lepas kastam ..hehhe
thanks...

maya.. thanks... ko pi kl tu singgah2 le bangi ... ko langgar je bangi ni... mana nak post.. tak jadik rupa kek nanti.... takut aku nak post.... hehheh