Thursday, 10 September 2009

raya? kek raya??????

Sekejap je dah nak abis bulan puasa ni... dah nak raya????

tak sangka tinggal lagik 10 hari kan.....

tak de lak rasa apa2 nak raya... mmmmm

baju raya? baju tahun2 lepas pun elok lagik...
hanya pakai 2 kali je... [raya puasa n raya haji]
tu pun masih dok dalam kotak
[yg dah diangkut awal2 oleh mak pak aku semasa mereka pi Toowoomba]

Raya ni hanya nak bagi Hassan sonok2 je kan..

kek, biskut raya???? tak de laa...
semua barang2 baking dan buku2 baking...
masih dalam perjalanan merentas lautan...lambat lagik baru sampai...
ni tgh kebuntuan .. tapi masih sibuk dengan survey dan siasatan bab makanan & bahan kek juga[sambil2 je]

p/s: yg tanya bila aku nak bukak kedai[bukan kedai kek tau!]... insya'allah tahun depan..aku akan mula bisnes kek ... mungkin pertengahan... yang pasti sebelum bulan puasa tahun depan.. insya'allah



5 comments:

fauzi-maya said...

nak bukak kedai kek? bestnye friend.. nnti bukak kat jb gak eh.. heheh

Fid said...

rizza weiiiiiiiiiiiiiiiiiii

mommyluvadmh said...

Nak order siap2 untuk tahn depan leh tak?heheheh...
-mamadanish&arissa

MN said...

dah sampai msia dah...

wannorashikin said...

Rizza,

Nak buka kedai kek next year kat Johor Bahru yea. Congrats. Kalau dekat nak order. Mesti sedap kan.