Wednesday, 8 July 2009

minggu yang lepas....


Alhamdullillah ......

seminggu yang lepas adalah waktu BZ aku.. hehhehe

tetamu-tetamu istimewa telah sudi ke rumah kami di Toowoomba... selama 10 hari..


[Cik AA, Ucu, ATuk, Nek Sah, Mak Tok, Umi Hassan, Bapak Hassan & Hassan di depan tu]


pelbagai aktiviti dipenuhi... aktiviti apa lagi.. cuci mata, senaman kaki dan juga cuci poket le.. hahahha

dapat la kami bawa mereka berjalan-jalan sekitar Gold Coast, Brisbane dan yg paling utama adalah di Toowoomba... naik turun bas beramai-ramai.. seronok kan... hari2 le naik bas ....
hari2 pi jalan2 hingga semua shopping centre kat Toowoomba ni dah di lawati...

Harap mereka semua gembira sepanjang disini....

dan kebetulan pula hari lahir Hassan jatuh pada minggu tersebut..
dapat le mereka melihat aku membuat kek nombor 4 dan merasa kek tersebut.... sedap kan


Kek nombor 4 tu aku buat khas malam sebelum nye...
potong2 tepek2 bentuk2 jadik le bentuk nombor 4....

Hassan tu mintak je buatkan... tapi dia tak nak makan..... dia suka tgk je
boleh dia tak bagi potong kek tu.. dia nak simpan je..... berkulat le nak oiii

apa lagi.. kek tu dah dipotong dan dah selamat sampai ke Malaysia.. hehhe


#################

sempat le barang2 aku dikemas ..hehhe dan dah selamat sampai le buku-buku kek aku di Malaysia... terima kasih banyak2 ye .........

#################

minggu depan aku akan bz jugak.. memunggah rumah dan mengemas segala yg ade..

sat gi aku nak kena mem'bz' kan diri di dapur...
ade 2 tempahan kek dari kawan disini utk hari jadi anak-anak mereka...
satu kek coklat dan satu lagi kek butter....
sementara aku masih disini aku buatkan la...


dan kepada kawan2 di Malaysia..
aku tak akan mulakan operasi kek dan DVD belajar tu pada tahun ini...
insya'allah jika ade rezeki dan peluang pada tahun depan 2010..
kami akan mulakan projek2 tersebut dan akan diberitahu kelak
[aku akan tulis di blog ni le...kalau dah bukak order].. ok...
terima kasih atas sokongan semua.....


****************************************************************

Terima kasih kepada semua yg komen di entry ini
[aku balas disini ye..]

Mimielola,
Terima Kasih.. yup En Hassan dah besar .... kejap je dah 4 thn

Mummy Dasy,
Terima Kasih.. Amin atas doa ...

Yasmin,
Terima Kasih... Semoga termakhbul doa itu..

Suhainini,
TQVM

Suret,
Salam perkenalan... terima kasih dok jadik 'silent reader' tu... jgn malu2 nak komen..

Yan,
TQ ... adik??? tahun depan la ye...

Sya,
TQ.. yup ko nye besday 2/7 kan

Erna,
TQ beb!... Amin.. semoga menjadi kenyataan...

Jade,
TQVM

CT,
Terima Kasih... boleh le sikit2 .. idak le bagus sungguh saya ni.. tapi bagus gak hehheh

Rozamimi,
TQVM... sedap.... Hassan tak makan pun... dia suruh simpan je..

Syikin,
TQ.. ye saya buat sendiri kek tu.... try n error je

Fid,
Terimakasih!!!
sorry le tak dapek aku nak buat tahun ni.. tahun depan insya'allah...31 tu tahun depan ke???hehhe

Anne,
TQ... hehheh yg ni terus nak pinang ..hehhehe

Echa,
TQ... ogos ni tak dpt le nak buat kek utk ko..sorry beb!

Wannorashikin,
TQ.. hanya pendidikan prasekolah je.. bukan sebenar-sebenarnye masacm HS pun

Kirana,
TQVM... hehe kek senget benget tu...

Kak Helena,
Terima Kasih akak.. semoga termakhbul doa nye....
terliur.. apa lagi .buat le kek gitu

Mamafiza,
TQVM

Valli,
TQVM ... yup big boy...

Azrinna,
TQ.. Happy besday juga utk anak Azrinna... Aiman

Ana,
Terima Kasih ...
ko mai le jumpa next month hehheh
ooo sudi ..jika ko sudi ngan aku yg macam singa ni.. hahha
apa2 pun kita bagi depa beso dulu dan pakat ramai2 dtg umah aku buat test fizikal dan mental hehheh [macam bagus aku ni..hahhahhuhuhu]

Nur,
TQ... hehhe semua kena beratur la ye.. ngan mak-mak dia sekali aku test.. hahhah[lawak je]

****************************************************************


4 comments:

Ealyie said...

wahhh.. siyes busy la ko ye kak.. kejap je dah nak balik m'sia, cepat2 lah balikkk...

p/s: happy belated besday 4 hassan.. semoga terus membesar sebagai JOHAN!

Hana Yusuff said...

happy belated birthday to hassan ye.. maafla.,,lambat betul wish utk hassan. Moga Hassan jadi anak yg soleh dan membanggakan ummi dan abahnya.

dah sibuk mengemas pulak ye kak.. samala kita.. take care

madamoiselleczar said...

babe, sorry lama tak jengah ....mak hiatus jap...biasa la .....masa dah suntuk..byk plaks nak kena settle sblm banak kang...
i left only with 6 weeks je lg...itu pon kalu EDD aku on time..kalu awai la plaks..nasib badan la..huhuhuhu

blk mesia kalu..roger2 haku nyah! kalu sempat..mai melawat haku na...
tak sabar nak merempit dgn ko nyah...hahahaha

rizza said...

ealyie , hana , za..thanks..