Friday, 3 July 2009

4 tahun ...


Hari ini iaitu 3 Julai pada 8.25pagi

4 tahun yang lepas .....

Hassan dilahirkan...

3 Julai 2005
[Tahun Masihi]








p/s: gambar lain di letak kemudian....



23 comments:

Ms Lola said...

En Hassan dah 4 thn!!!! Happy birthday, Hassan.

Mummy Dasy said...

Happy B'day Hassan
semoga menjadi anak yg soleh & diberkati hendaknye

mamadanish said...

Hassan,
Happy 4th Birthday..
Tak sangka ye..aunty betul2 mengikuti perkembangan Hassan sejak baby sampai skang dah 4 tahun...cepatnye masa berlalu..

May Allah bless you dear...dan menjadi anak soleh dan menggembirakan hati kedua ibu bapa hingga akhir hayat..amiinn

suhainini said...

happy 4th birthday Hassan:)

suret said...

hai salam perkenalan..dah lama dok follow blog ni but jadi silent reader jer...anyway...Happy Birthday Hassan..

CY3.5 said...

wah wah wah.. sudah 4 tahun laaa.. happy birthday Hassan! mintak ummi adik lagi sorang :)

mamaDhea said...

Happy 4th Birthday Hassan!!

wah, birthday hassan sebelah je ngan auntie ek.. ;)

Erna said...

Happy 4th Birthday Hassan!!
Semoga menjadi anak kebanggan ayah&ummi!!
Rindu kat Hassan!

Jade said...

happy b'day hassan..

CT said...

Wahh sudah big boy ya en hassan...happy 4...

huhuh hassan baru reach 4 dah pandai membaca,menulis bagai..

my lil anisah dah 4+...baru je nak pandai sume tu...

bagus sungguh la awak ni rizza...

moga hassan diberkati Allah selalu ya..

u have such an excellent parent..

::Umi Sufira:: said...

Happy Birthday Hassan....Dah 4 tahun yer..mintak sikit kek tuh leh tak? sedapnya nampak...yummy!

syikin said...

wah buat sendiri ya kek tu?

moga hassan jd ank soleh selama lamanya

Fid said...

hassan
tahniah
umihassan
aku nak kek 31 hahahaa

raggedyanne said...

ah 4 tahun dah anak teruna ni. kalau boleh dipinang, dah lama aunty pinangkan utk nunu. hehe

selamat ulang tahun, sayang :)

NeroEcha said...

Happy belated birthday Hassan...semoga menjadi lagi dan lagi pandai..best nye ibu dia pandai buat kek tgk tu besar btl kek dia...

Ko balik msia bila ni..aku nak tempah kek for my 31st bday august ni..boleh tak?

wannorashikin said...

Rizzza,

Thaniah hassan dah 4 tahun. Mesti dah semakin pandai kan.

Tabik dengan cara homeschool rizza.

kirana said...

happy belated besday!!!!
cantiknya kek umi dia buat

Helena said...

Happy BIrthday Hassan! Semoga jadi anak yang solehah.....

eh sedapnya kek.... terliur la rasanya.... hehe

mamafiza said...

Dearie cutie boy Hassan,

Happy belated Birthday charming boy *hugs*

May God bless your day >_<

p/s: uh oh! Kek utk lil Hassan, sgt adorable ^-^

mommyashvin said...

Happy Birthday to dearie Hassan!
Dah 4 tahun! Big boy now. Wish all the best.

azrinna said...

Besday hassan sama dgn anak saya, aiman danish 3 july. Tapi dia yang pertama.

knv said...

hassan, bila nak dating ngan arina? dah besar dah ni bolehlah kan?

hahahahah...

happy birthday darhling!

:D

p/s; za, ko sudi ke jadik besan aku?

Nur said...

selamat hari lahir hassan yg bijak bestari..eh knv!sy da cop hassan dolu tawwwww!!muahhahaha...!