Sunday, 26 July 2009

hilang...

Salam



"hilang"

- aku menghilang kan diri di alam maya buat seketika...
>>> Minta maaf ye....

- blog aku juga hilang [ditutup sementara] dari tontonan awam...
>>> Minta maaf kerana kesulitan itu...

- aku mengodek blog aku supaya 'posting' yg lama tak hilang...
>>> kerje2 tu telah selesai... posting2 lama dalam blog ini aku dok save pdf..
atas keselamatan blog ini

- aku membuat sesuatu pada gambar2 di blog aku, supaya tak hilang di tangan org yg tak bertanggungjawab...
>>> masih belum selesai... ade lagi 1/4...

- beberapa posting aku yg lama telah aku 'hilang' kan dari tontonan umum buat seketika, kerje2 sedang dilakukan keatasnya...
>>> posting2 yang melibatkan gambar2... sedang dalam proses ...

- semasa proses mencuba menukar wajah blog aku ini... senarai blog kawan2 sekalian telah ter'hilang' di dalam senarai yang sepatutnya.... hanya beberapa yg saya ingat aje sempat saya tangkap...
>>> maka aku minta jasa baik anda meninggalkan jejak atau url website/blog anda di ruang komen dibawah...
[tak larat buat masa ni nak pi jengah satu2 carik balik url tu]...
terima kasih atas kesudian anda... amat dihargai...

- akibat 'kehilangan' yang berlaku di blog ini.. maka aku 'hilang' kan gambar lama di atas tu dan diganti dengan gambar baru....
>>> tengok le wajah2 Hassan di atas tu...


********************

Kepada semua , aku minta maaf banyak2 ye kerana masalah teknikal ini.

Kepada yang sudi menjengah blog ini, diucapkan ribuan terima kasih yang tak terhingga...

Kepada yang memberi komen, dimana saya tak sempat balas, maafkan saya, ade antara nye saya balas di ruang komen blog mereka...

Kepada 'silent reader' blog ini, sila tampilkan diri anda, jgn malu2...

Kepada yg suka jadik 'Cik Anon' @ Anonymous... jangan la begitu, sila tinggalkan jejak at least nama anda [kecuali yg tak de akaun Google le]...

Kepada yang tak suka akan isi kandungan blog ini, jangan datang lagi... Terima Kasih!!!

Jika ade yang ingin bertanya dan ingin kan jawapan dalam masa singkat , sila la email terus kepada saya... wannfariza@yahoo.com





sekian sahaja buat hari ini....

Terima Kasih...


dari aku yg dah hilang idea buat masa ni...

30 comments:

andraputri said...

uih..terserlah kegarangan mu..along ku ;p
"the bos is comming" kata Hassan...hahhaa
siap wat amaran tuh...hehehee

Salwa said...

Salam Kak Rizza
welcome back :)
alhamdulillah dah 'buka' semula blog ni, dgn features baru lagi.Bila nak buh Nuffnang?
btw, masa sembang dgn mak kak Rizza pun aunty ada citer kisah Hassan said
"the boss is coming"
hehe ;)
cumil ja Hassan :)
pandainya kak rizza create left and richt sidebars from the basic templates.
Tahniah :)
napa tak beritahu sy kak nak tukar layout?sy ada tip untuk savekan bloglist and all widgets supaya tak hilang even tukar layout berapa kali pun :)

here is my new blog ::


http://www.ibukauthar.com

syikin said...

salam kak rizza :))

Dapat jugak meloloskan diri masuk ke blog ni

Mintak izin geladah isi perut blog ni ya, utk dipraktikkan buat anak2ku, mana yg sempat la, saya tak segagah kak rizza buat homeschool utk hassan

p/s: baru je lps beli papan tulis kat syifa', knp la dulu2 ku tak pernah terfikir utk beli, papan tulis exact mcm hassan tu x jumpa le kat sini, ala-ala tu ada la

thanks for sharing

::Umi Sufira:: said...

Patutlah lama menyepi...dah berubah wajah rupanya ini blog!:)

mamadanish said...

hooyeeehhhh...dah leh bukak balik...sukernye

Mynie said...

gigih kak rizza menjaga gambar-gambar dalam ni... patut dicontohi tu :)
looking fwd to reading your future posts :)

Zety Zin said...

patutlah lama tak dengar khabar berita :)

Nur said...

owh..ingatkan rizza da block ini blog..

welkam back!

Jade said...

salam.. patut dh lama tak nmpk update.. rupanya u menggodek blog sampai berwajah baru..

sweetheaven-jade.blogspot.com

eZa said...

patut lrer lame x nmpak ;)

Ealyie said...

fuhh.. legaaa rasa dapat bukak balik link akak nie..
kak,
jgn lupakan daku yae..
http://elyirisahmad.blogspot.com

nofaz_alin said...

salam kak rizza,

selama ni jadi silent reader je...
hehehe

kirana said...

patut la lama update kat bloglist saye

yleenday said...

Salam...
Saya silent reader. Dah lama dah ikuti blog ni.
Baru sekarang terasa nak tinggal komen.
Blog yg bagus dan saya suka baca.. :)
Salam kenal ye..

rizza said...

Aa,
Ye la ko..


Salwa,
tukar secara tak snegaja ni...

Sykin,
geledah la..jgn tak buat..
magnetic board hassan memang susah nak jumpa d Msia.. memang lain jenis nye..

Rozamimi,
hehe mesti org jemu kan wajah lama je...

Yasmin,
hehheh

Mynie,
mau tak gigih.. kang gambar kita ade yg org pi buat super-impose hehhe.. post baru??? tunggu2 la ye.. bz le sikit2...kot2 ade idea dtg..leh tulis nanti...tunggu!!!

Zety,
kabar senyap sunyi...

Nur,
tutup sat je...

Jade,
tu le godek2 jadik benda lain la pulak... byk le keje jadik nye..haru2

Eza,
begitu le cerita nye...

Ealy,
amboi macam baru lepas lari pecut je..hehhe

Nofaz-alin,
salam kenalan, jgn le malu2...nak tanya direct..email aje ke saya..

Kirana...
bz bz....bz godek blog

Yleenday
salam kenal...
sila2 la ye..buat macam rumah saya..tak de blog ke?

Sayang.Ibu said...

akak my url...
http://mypreciousever.blogspot.com/

yleenday said...

hehe... kang buat mcm rumah sendiri bertukar tema la pulok.
iye.. saya antara sekelumit individu yg takde blog..

mama dina said...

Salam...hi rizza

Saya juga merupakan silent reader.
dalam diam i dah link blog u ni.... suka baca untuk tambah pengetahuan.
actually ada banyak benda i nak tanya u, but maybe nanti i email jer the soalan...

salam perkenalan...

rizza said...

Cikgu Intan.. thanks

Yleenday... hehhe ingat buat macam umah saya..

Mama Dina, Thanks... nak tanya..leh email terus ye..

mommyashvin said...

welcome back!

suret said...

ari tu baru beri salam perkenalan tengok2 blog dah tutup...baru ingat nak request password...anyway selamat kembali

Mama Adib said...

selamat kembali ke Malaysia nati

Mama Adib said...

selamat kembali ke Malaysia nati

mommy2H said...

hah..siap dah..bagus2
bole aku lepak balik kat sini..hehe

nor
http://mommy2h.webs.com

NeroEcha said...

Lama gak tadi nak view blog ko baru keluar ...anyway welcome back to malaysia..nanti bukak class bakering yer..

Mummy Dasy said...

uish amaran dalam sopan ye..
patut ah menyepi byk perubahan

Naddiea said...

salam..

rizza,lama x jengah sini.nasib jumpe balik.rizza mmg patut pun u buat sesuatu yg gambar yg ada.mcm saya dulu ada gak letak watermark kat gambar2 tp amik masa la pulak.lama2 x buat.emm..nampak gayanyer kene buat balik ni.for safety kan.

rizza said...

Valli.. Thanks

Suret.. selamat menimba ilmu...

MamaAdib.. lum balik lagik.. TQ

Nor.. ko pun kena balik cepat2..

Echa... aku tak bukak kelas le...hehe

Mummy Dasy.. hehheheh

Naddiea.. yup utk keselamatan...

nadnye said...

salam rizza..
padanla macam hilang seketika... tapi cantik jea gambar kat atas tu..
dah nak balik MSIA yea..
keep up the good work yea.. boleh ambil ilmu rizza nie?

rizza said...

Nadnye,
hehe hilang sat je..
tq...kena le letak gambar budak kecik tu... dok tanya mana gambar dia...

sila kan.. amik le ilmu yg ade utk anak2 awak....good luck!