Friday, 15 May 2009

menarikkan..

best nye kalau boleh buat macam ni kan....
mesti menarik.... yummy.. boleh makan pulak tu...

ye sebelum ini adikku & Mimielola
telah memberikan idea ini pada aku
Terima Kasih Byk Byk ....




[pictures from Mr Google... TQ]




dan akhir nya aku telah berjaya menjumpai ini

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ini la dia...

cookies cutter

high heel shoe & car




(jgn ingat benda ni kecik tau.. besar.. aku tak sangka lak..
tapi sebab cara org putih nye cookies memang jenis beso2...
memang gitu le rupa nye.. beso tapak tangan aku
Hassan siap leh main2 je buat macam kereta mainan lak)

le ni tak sempat le nak buat experiment

aku kena pi carik resepi cookies yg sesuai
dan icing yg sesuai dulu

jawab nye.......

tunggu balik Msia je la aku buat experiment tu

orait!!!!


p/s: kalau ade sesiapa yg pernah terjumpa cutter handbag,
cutter yg comel2..
boleh bagiatau atau tolong belikan dahulu utk aku ye....
(kalau ade la ye...)




le ni aku nak membungkus barang2 baking aku...





15 comments:

Marisa said...

bestnya.... aku suke.. aku suke....

CT said...

menariknya!!!!!!!!!!!!!!! i like...kat msia ade ke? ;)

madamoiselleczar said...

yeay..nanti buatkan haku cookies henbag ya? :p

rizza said...

marisa... best kan hehhe

ct ..tak tau la kat msia ade ke idak

madam za... aku tak de hanbag cutter la nyah oii.. kalau ko jumpa..bagitau....

Mummy Dasy said...

bestnye...nnt pos leh...

nas said...

sy booking lah nanti...nak tunggu saya buat ni utk anak2....hehehehehehe. harus ku buat cupcake itu bagi berjaya dulu!

nelcyndana said...

nak blk msia ye cik rizza, bleh ajar baking class.

rizza said...

mummy dasy.. best kan.. tu bukan saya buat.. belum cuba lagi.. cam ne nak post.. buat pun belum hehhe

nas.. insya'allah kalau saya dah berjaya buat macam tu boleh le saya jual ..

nelcyndana...cik rizza ni pun belum pass lagi baking ni.. macam mana nak ajar kelas baking...pitam aku..

ARIFFDA said...

saya pun 1st time tgk..hahhaa

mommy2H said...

za kat sini ada byk cookie cutter yg comel2..yang ada dlm simpananku car, ship, aeroplane and the best part dijual di kedai 100yen sajorrrr..heehe
hang nak ka?nnt aku pi borong..tapi dia kecik comel ajer la sbb utk buat cookie budak2
kalau nak nnt buzz ym okeh..balik raya bole ler pass

rizza said...

ariffda.. ye .. saya tgk dalam internet ..cantik2

nor... dah YM ko..

nadnye said...

ku pun suka.. suka...

Mrs Noba said...

menarik bangat!!!!

noor asyikin said...

rizza, ko mmg rajin!

rizza said...

nadnye & mrs noba.. memang menarik kan.. suka nye..

ikin... selamat dtg... sudi2 le dtg lagik... ko kan dah hebat.. jadik model?