Friday, 29 May 2009

Award dari ML & CR

Award Friendship diterima dari ML & CR..

Terima kasih banyak-banyak.....





1. Copy badge “Blogger Friendship Award” di atas untuk diletakkan di blog anda.
- sudah.. seperti di atas tu...


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda

ML 
- kenal melalui alam maya @ SI forum..
- berlum pernah bertemu... bila kah boleh? (lagi mau tanya.. aku sendiri yg tak balik2 msia lagik.. hehhe)
- suka membaca blog nye yg sungguh tak tau aku nak describe...  tapi memang ceria je kalau baca..
- sedang dalam proses meredakan diri dari menjadik "singa" pada anak nya yg comel Sophia


CR
- kenal melalui alam maya @ SI forum juga
- rakan tegar Susuibu... ye.. memang tegar
- anak nye yg sungguh bijak tapi malu2 kucing nak tunjuk kebijaksannaan nye
- org nye comel2... dan friendly.. aku dah jumpa...


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)

- sedang menunggu bila la masanya akan muncul... nak balik msia
- sedang dalam mood 'teori baking' .... mengkaji..dan mengkaji....
- tunggu pukul 10am sat gi.. nak ajar Hassan (rutin biasa weekdays)
- bz menelek resepi2 yg pernah buat dan yg sedap2.. utk buat bisnes kat msia
- baru sedar bakat terpendam dah muncul.... dalam dunia baking 
- gunapakai apa aje pengalaman dan ilmu dalam dunia enginnering kepada anak dan dunia baking ku...
- saya suka blogging.. menulis apa aje yg terpikir dan kongsi apa cara kami ajar Hassan...
- tidak berminat dunia pengajaran (seperti guru atau pensyarah).....
- tak nak le buka bakery.. tapi nak bukak kilang sendiri... hhehehhahhahhahuhuhhohoho
- perlu byk motivasi dan sokongan padu org2  sekeliling ......perlu yakin diri.... masih tahap tak kukuh lagi semangat ni...


4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

1. Erna
2. Zufa
3. Sya (mama dhea & hadif)
4. Raihan (mak alesha & azhad)
5. Marisa
6. Farha (mama haris & hanis)


2 comments:

mamaDhea said...

Mekasih kak.. ptg sket sya tepek ek.. ;)

sya bg akak moral support 200% utk bukak kilang nih.. go sis rizza go! ;)

rizza said...

sya.. yo le sya...kilang mini.. hahha