Saturday, 9 May 2009

Award .... #1 Mom

Award diterima dari Cik Yan...

Terima kasih ....






Aku juga meneruskan pemberian award ini pada

rakan2 blog yg telah menjadi ibu/mak/mama/umi/mommy etc...
(ni aku rasa yg belum diberi kan la ye.. kalau dah ade.. amik je lagik)


1. Kuireena
2. Raihan (mak Alesha & Azhan)
3. Farha (mama Haris & Hanis)
4. Zufa
5. Mala
6. Mast
7. Baiti
8. Salwa
9. Arnie (mama Harith & Hannah)
10. Mynie

dan yang paling utama 

mak saya .................. # 1 Mom
[yg skrg ini selalu baca blog saya ..hehheh]... 
(saya tidak reti berkata2 atau bersajak apa apa2 pun... tak reti nak "tunjukkan"... pada mak saya ....akan tetapi tiap2 minggu saya akan call mak saya atau bile2 saya rase saya nak dengar suara mak saya ......saya call aje... walaupun tak tau nak cakap apa2 kat tepon tu.. )



Sekian terima kasih...



9 comments:

::Umi Sufira:: said...

Selamat Hari Ibu K.Rizza! Syoknya ibu sendiri baca blog kita...mak saya tak reti..ngee..;P

kakyong said...

salam Rizza,

selamat hari ibu..
jemput ke blog, ade hadiah jambangan bunga hari ibu..
http://kakyong72.blogspot.com/2009/05/makbonda-ku.html

rizza said...

umi sufira... hehhe selamat hari ibu..

kak yong.. terima kasih... selamat hari ibu..

Mynie said...

rizza, (actually tak sure nak panggil rizza ke kak rizza)
thank you!
selamat hari ibu to you too..

rizza said...

Mynie.. saya sebaya Ana....
tak kisahnak panggil apa pun boleh..

ar.nie said...

Thank you sis Rizza!
Selamat Hari Ibu!
(ker nak kire "belated" mother's day? ekeke)

mama/mami said...

anakku zaza...
Alhamdulillah za telah... dan sedang.... mendidik cucuku Hassan sebaik mungkin.
Kasih ibu mengatasi segalanya....
Insyaallah mami/mama sentiasa doakan yang terbaik buat za n adik-adik...

Salam Sayang....

rizza said...

arnie.. tq tq

rizza said...

Mami.. terima kasih atas doamu...
Insya'allah...