Tuesday, 13 January 2009

Tag dari Cik Yan

Tag dari Cik Yan..

TQ Cik Yan..aku cuba buat ye...aku tak de idea la apa nak tulis.. hentam je la ye..

The rules: Link to your tagger and post these rules. List 8 random facts about yourself and tag 8 people.

Tukang bagi tag : cik Yan

Tagging: semua dah kena tag...


Fakta rawak tentang saya .......berapa byk rawak daaa.....

  1. saya memang simple...
  2. saya dah lama tak memandu kereta... kandang2 je.. tu pun jadik macam budak baru belajar memandu....
  3. saya pernah 'accident' kereta ... hingga amat teruk kereta tu dan jadik fobia (dulu2 la ye)
  4. saya suka makan coklat...
  5. saya suka "window shopping" kedai buku...sampai lupa diri...
  6. saya suka lepak2 di rumah bersama keluarga di hari minggu...
  7. saya tak allergic bau minyak wangi yg menyengat.... boleh pitam ooo...pening
  8. saya tak suka makan kambing....

Myself

First name: xxx xxx xxRIZA
Name you wish you had: no
What do people normally your name as: Fariza/Zaza (alam nyata), Rizza (alam maya)
Birthday: 3 March 1976
Birthplace: Petaling Jaya
Time of birth: 3 pm
Single or taken: Taken.
Zodiac sign: Ikan

My appearance
How tall are you: 160cm lebih kurang cik yan kot...
Wish you were taller: ok le ni...
Eye color : dark brown
Current hair color: Black
Short or long hair: lepas bahu
Ever dye your hair a bizarre color: No.
Last time you did something dramatic with you hair: no
Glasses or contacts: Glasses. tak larat nak pakai contact lagi lee
Do you wear make up: kadang2
Paint your nails: No.
Shy or outgoing: dua-dua pun ok..
Sexy or cute: tak tau le ...
Serious or fun: dua2 sekali kot...
A turn on: coklat
A turn off: org yg merokok depan2 aku & anak aku le.. sah2 le kat bus stop .....

This or That
Flowers or chocolates: Chocolate
Pepsi or coke: dua-dua tak minum
Rap or rock: country... hehhe
Relationship or one night stand: Relationship
School or work: dua2 idak pun..
Love or money: boleh la..
Movie or music: mana-mana yg berkenan
Country or city: dua2 ikut masa n tempat la..
Sunny or rainy days: winter.... hahhahha
Friends or family: Family

Have you
Everlied: sometime
Stole something: stolen my hubby heart
Smoked: no
Hurt someone close to you: may be
Broke someone’s heart: yup
Wonder what was wrong with you: apasal la malas nak start projek baking2 ni...
Wish you were prince or princess: tak kuasa aku nak jadik ....
Like someone who was taken: no
Shaved your head: tidak sama sekali
Used chopstick: tidak
Sang in the mirror to yourself: ooo tidak

Favourites
Flower: gambar bunga je aku minat...
Candy: coklat jee
Song: yg berkumandang ..
Color: biru
Movie: yg rase nye ok
Singer: yg lagu nye aku dengar
Junk food: not sure
Website: blog lee
Location: Toowoomba
Animal : tak suka sgt.. tgk boleh laa
Ever cried over someone: may be
Is there anything you wish you could change about yourself: be better in baking...
Do you think you’re attractive: dont know
If you had to choose a fairytale as your life what would you choose: hidup alam realiti
Do you play any sports: acara track, volleyball, hoki, ....

selesai....

sekian terima kasih...

4 comments:

Yan said...

Toche toche.. kekeke.. aku pun pernah accident.. tp mak aku yg bawak.. sudahnya dua2 fobia nak bawak keta..

madamoiselleczar said...

hawat aku bley tak puas hati bila tgk cik yan dgn hang lebih tinggi drpd aku nyah? aku rasa aku 157cm gitu..apakeh aku yg salah? eeeii

Yan said...

aku rasa kau salah ukur.. tak pun aku pun salah ukur jugak.. kah kah kah.. apa kata kita jumpa Za.. utk menyelesaikan kekusutan dalam kepala mu ittew.. ngeh ngeh ngeh..

madamoiselleczar said...

cik yan....serious aku punyer tinggi dlm passport pon stated 157cm nyah! lenkali kita dating kita bawa pita ukur ya..kah kah kah