Monday, 15 September 2008

oohhhh

ooo menggeletek aku nak pi belajor sini ..... seperti yg cik mimielola paste kat bog dia dolu2... (mimi ..ko dah pi belajo ke??) .... geram je tgk gambar2 kek2 tu.... aduhhhh.... erna ... ko dah pi ke??? tingin sgt nak pi kelas tu.... sabo2...... harap2 esok2 aku balik msia ade la peluang pi belajo kelas tuuuu....



sungguh tak tahan tgk kek2 yg cantik2 tu... awat le tak pass2 belajar sendirian ni... susah belajar tanpa guru..melainkan kita ni dah expert la kan... aku ni dah la tahap beginner.. dan amat slowww belajar deco2 sendiri ni... ooooohhhh... sabo2...

8 comments:

Yan said...

aku ni keras tangan.. setakat admire dari jauh boleh la.. kakakakaka..

ealyie said...

sama la kita cik yan..
mmg tak bulih buat apa dah dgn tgn yg keras kejung ni, makanya reti order jela ye..
za, cepat la balik sini bole buat online biz...hehehehe

mimielola said...

belum!! you remind me Rizza. Mmg aku plan nak pi time bula poser nan indah ni. Drpd melahu berangan, baik la aku pi class tu. Camane aku leh terlupa nih..?

Mohammad Yassir Hamidun (MYH) said...

Salam Ziarah.Blog yang sangat menarik dengan pelbagai entry.Terima kasih kerana melawat blog saya dan meninggalkan komen.Salam ukhuwah.

p/s:camne akak bleh terjumpe blog saya?akak kenal saya yek?

rizza said...

salam...

yan & ealy... aku ni apa lagi nak buat.... dah minat tu yg carik2 gak tempat nak belaja.... jawab nye tunggu balik Msia la...

ealy... hehhe biz tu insya'allah.. kene praktis dulu ni..kang tak sedap kek..mau org tak mau beli lagi..hehhe

mimi.. apa lagi.. pi le belaja..nanti cite kat aku..ok tak

yassir,
selamat dtg cikgu... di alu-alukan memberi komen...
saya kenal adik yassir yg belajar kat France tu(amir)dia junior junior junior saya (TIKL).. saya selalu baca blog dia.. tu yg nampak link cikgu...

Erna said...

aku tak pi mana2 baking kelas lagik pun..huhuhhu
lola..jom!

Min said...

Salam Rizza, Kak Min ni dari Bakingproject. You are welcome to my class anytime. Selamat Berpuasa ye... Thanks.

rizza said...

erna ..ko pi le kelas tu dulu ye...

kak Min..
terima kasih singgah sini..
aiik cam ne kak min leh jejak kesan saya kat blog akak ye??
insya'allah kalau saya balik Msia nanti saya akan pi belajar ngan akak... teringin sangat nak belajar...