Friday, 13 June 2008

Malaysia..

Dapat la kami balik Malaysia..walaupun hanya 15 hari aje...
menyelesaikan urusan2 penting....
dpt la Atuk, Mak Tok & Opah melepaskan rindu pada Hassan....

mana yg sempat tu aku gi redah je jumpa kawan2 aku...yg tak sempat tu aku sempat call....yg tak dpt call tu ..aku tak de no phone dlm simpanan...harap maaf ye....& yg jauh tu.. tak dapek le nak wat po.....insya'allah....tahun depan kalau balik Malaysia terus.... leh le wat gathering ye...

Hassan seronok balik Malaysia...dpt jumpa sepupu2 dia...dpt jumpa kawan....

segala "Flag Malaysia" dia mintak.. .. dari yg kecik2 tu sampai la yg besar2 (yg besar..dpt 2 pak ngah dia bagi).... punya la jenuh nak cari Flag negeri2...yg dpt pun Flag Selangor je......
sobo je la..anak aku ni minat tu je....[harap maklum ye...bendera politik tak boleh diajar ye..hanya bendera negara2 n negeri2 je utk pengetahuan dia...]

2 comments:

Fid said...

wakahkakah..bertuah sungguh si hassan ni

ni kalu time sukma mau dia nak segala flag yg ada hahaa

Marisa said...

bertuah sungguh hassan kan.... kecik2 dah merata perginya