Sunday, 11 May 2008

Hassan...

Apakah cerita yg cuba disampaikan melalui lukisan dibawah ini?


6 comments:

ammiearif said...

askm..

saya peminat setia hassan..hehhehe...rasenya hassan nak umminye bawa naik bas g jalan2la..letih belajar...

*rasanya tak lama lagi kot hassan nak g conference..hehehhe...

rizza said...

salam, ammieariff.... jawapan lebih kurang tu...ok juga hehehe
hi arif...
** bukan hassan yg "ber conference" tu.. hassan n umi dia yg menyibuk menemankan bapak nye yg ber conference lee....

coachsha said...

anakmu hassan itu memang bijak. bab cipta periodic table tu yang tak tahan tu... the drawing means he wants to go to Felda Triang Hilir coz jalan nak ke sana from Kuala Klawang is like that! He wants to study the geological formation there. Cooll!!

Helena said...

hehe.... hassan ni mesti ada hajat nak naik bas pergi somewhere.... hehe

anamiraa said...

tu la... dah selalu sangat naik bas..hahahaha... za hang kena bawak dia jalan kaki lak...hahahaha!

nampak sangat bezanya ngan bebudak malaysia yang rata2 naik bus setahun sekali hihihihihih!

rizza said...

hi coachsha.. amboi..pandai wat kan cerita hassan tu ye..hehhe

helena... memang hajat dia hari2 naik bas..tak pernah puas...

ana..hehe betul2...jln kaki kadang2 le...kalau tak bawka stroler gi town tu...kalau time dia nak tido..haru aku...