Friday, 21 December 2007

Video Clip 4

video

I, Hassan Muhammad Razif am an honest, intelligent, goal-directed, organized, responsible, committed, punctual individual.

10 comments:

ibu_sufi said...

Good Boy Hassan..
Miss rizza, good job..its amazing.

nonie said...

wah... comeynya... macam tak caya je he actually said it out loud dengan baby face dia tu.. hehe nway, congratulation hassan & rizza!

madamoiselleczar said...

yahahahah.....very brilliant! terkezut aku weih! very well done! the pronounciation is excellent as well for his age! pergh....

p/s: bila nak blk sini weih...harus aku suruh danial berkawan dgn hassan ni beb! =)

rizza said...

ibu sufi..
tq..

nonie
tq..pi le try kat afifah..

zarina..
heheh boleh saja..meh kawan ngan hassan...
ko terkezut..aku lagi le nganga dengar 1st time dia sebut semua tu...hahhah

anamiraa said...

*clap*clap*clap*clap*clap*clap*clap*clap*clap*clap*clap*clap*clap*clap*clap*clap*clap*clap*clap*clap*clap

STANDING OVATION TO HASSAN!!!
(and not to forget the devoted mother!!)

rizza said...

ana..thank a lot to U...

kalau aku tak try ko nye "motovation" tu ..heheh aku pun tak tau ...hehhe just try n error...dan aku pun turut motivate ngan ayat tu..hehheh

TQ dear ana...

wanie said...

bravo hassan...brilliant...boleh sebut sebijik2 dgn clear lagi...kak rizza, tahniah..

harap2 wanie irfan pun leh jadi bijak cam hassan

maya amir said...

alahhh tak dpt bukak video..btw i'm sure he's doing great there.. tgk muke die pun aku tau die smart boy:) so rizza take care yeah?!

Yan said...

aaaa.. aku pun tak dapat.. bila la laki aku nak tolong hapdet BSD + Firefox aku ni..

Odessa said...

Good post.