Sunday, 2 December 2007

cerita di pagi ahad...

Pagi tadi... aku sibuk memngukus kek..Hassan dok main dlm bilik bacaan ditemani bapak nye (yg tgh wat kerje dia le depan pc..)

Ade la satu cerita Hassan....
Hubby aku pun cerita le.. "Tadi Hassan dok sembang ngan mainan dia..."
Aku pun tanye le.."Ape dia sembang?"

ni apa yg hubby aku ulang balik apa yg Hassan sembang tu...

Hassan bermain dengan Bus, Car & Tractor....
(perbualan antara bus, car & tractor) ...antara soklan2 yg ditanya n dijawab....

"Hello... What is your name?" (ditujukan pada bus)
"My name is bus."

"What is your name?" (ditujukan pada car)
"My name is car."

"What is your name?" (ditujukan pada tractor)
"My name is tractor."

hehehehe....

tergelak kami dengan gelagat Hassan...

6 comments:

madamoiselleczar said...

hassan mmg brilliant! clever boy! ihiks...btw, `May I borrow ur truck dear hassan?' --> Danial tanya... ;p...yahahaha

Fid said...

hassan ni bertuah betullah.....

btw..cik kak rizza sejak bila plak aku kena masuk code2 nih hahaaa

anamiraa said...

hi hassan how are you. auntie have lots of trucks also. you want to share? he he he

rizza said...

zarina..
nanti hassan tanya..."do you have a bus?" ... dia ni suke main bas...yg lain2 tu kengkawan bas je...

fid...
le ni ade lak ape ke jadah yg main terjah masuk blog n dlm french ke spanish ke ape tah..malas aku...hehheh kot2 dia rajin benar nak terjah blog org..dia taip le code tu..hahha

ana....
kalau ko ade mainan BUS..mesti dia suke kat ko...hahhah lagi mintak main sama..hehheh

madamoiselleczar said...

zaza,
hahahah....bagi tau kat hassan..Danial ada truck,car&train...but he doesnt have any bus! So,can we borrow ur bus too dear hassan? ihiks.. ;p

Marisa said...

clever boy la hassan ni