Wednesday, 21 November 2007

no 1 need 2......

"No 1 Need 2 6" (no one need two six)

ni sebenar nye lagu Shania Twain ...mula2 aku pening gak..ape le yg Hassan sebut tu....

No 1 Need 2 6.... no 1 need 2 6....

rupa2 nye lagu tu ..... "No One Needs To Know" ....

dia ni dah kenal nombor n tau sebutan tu...bila dia terdengar sesuatu yg seakan-akan bunyi nye..dia tibai le sebut ape yg dia tau tu....heheh

lagu tu dia dengar ade one, two.....lepas tu dia hentam le...tambah six....
jadi le .... "no one need two six" hahahhah

lepas tu dia sibuk tanye aku "macam mana nak tulis NEED?"...
"Umi ajar Hassan tulis number 2" ..... dia suruh aku ajar dia tulis no 2..
(no 2, 3, 5 lum terer lagi..)
tulis le dia atas papan lukis dia "no 1 need 2 6"


p/s: lagu country ni bagus le kalau nak belajar english walau pun meaning lagu tu entah apa2 tapi senang belajar....word by word leh dengar ngan jelas...heheee (sebab aku dah cuba dulu)

6 comments:

erna said...

hehe..budak2 ni cepat je tangkap kan.. alert!

Sya said...

haha... dh pandai nyanyi la pulak hassan ye.. tp aku sokong.. lagu² country mmg senang nk hapal lirik dia.. jelas.. easy listening..

rizza said...

erna..ye le macam span je..masuk je dlm kepala derang ni..

hehheh dia dengar n tulis ..tak de le nyanyi2 cam sungguh2 tu...cuma dia leh sebut le ayat tu....

momidanial said...

yahahaha...kagum aku dgn hassan ni tau! idola utk danial buleh? hehehe

rizza said...

zarina.....hhehhe boleh2...idola ape? hehheh bukan "Malaysian Idol" ?????
hehhhe

mado_ct said...

tertunggu2 update ni...bz ker?