Thursday, 22 July 2010

Blogging...

ade macam-macam cerita..
akan tetapi ade kala cerita tak terkeluar dari minda....

apa lagi aku nak tulis ni.....
takkan dah sampai tahap boring dah... hahaahha...

apa maklumat nak aku tulis?
apa info terbaru?.. tak de kot..

4 comments:

Fid said...

aku berenti blogging la sbb tak de faedah kat ummah aci?

MKD Parit Kecil said...

Minyak Kelapa Dara memberi 1001 khasiat. Malah baik utk penjagaan kulit muka. Utk apa berbelanja lebih utk produk campuran bahan kimia. Bukankah lebih baik guna produk bio-teknologi yang lebih mesra alam. Jadikan ia salah satu amalan gaya hidup sihat anda. Selanjutnya : http://mkdparitkecil.webs.co

Rizza said...

fid.. tu yg aku tgh pikir kan...

Rizza said...

En.Pn MKD Parit Kecil,
terima kasih ..adalah tidak manis menerjah blog org lain sebengini rupa jika nak berniaga sekali pun..
pergi la pada sumber yg betul utk berniaga.. bukan main tinggal komen begini..
utk pengetahuan En/Pn MKD Parit Kecil, saya dah lama tahu pasal Minyak kelapa Dara @ dalam english Coconut Virgin Oil sejak 2003 lagi .terima kasih.
harap maklum. jgn buat begini lagi di blog saya atau sesapa jua... ini bukan satu cara pemasaran yg bagus.