Wednesday, 24 June 2009

i wish....


Seronok betul aku tgk kek-kek yg dihias cantik2......

tengok sini, sini, sini, sini, sini

[antara nye la ye]

kalau le dekat Toowoomba ni ade kelas utk buat gitu.. dah lama aku pi berguru....

puas aku cari dan cari.... kat sekitar Toowoomba ni.. tak de pulak tempat nak belajar 'cake deco'

yang ade lak.. jauh... nuuuuuuuunnnn di Brisbane.... 2 jam jauh nye dari tempat kami..

maka ... aku ngan perasaan frust gile.... usaha la pi membuat koleksi buku kek..

try and error.... [byk error nye lee]

Semoga aku juga berjaya seperti mereka.. suatu hari nanti....
target dalam masa 5 tahun akan dtg ni aku dah boleh capai apa yg aku idamkan...


sekian omong kosong aku di malam hari...


5 comments:

mamaDhea said...

kak,
itu bkn omong kosong.. klu omong kosong takdenye sampai pi beli buku2 & cuba2 dan cuba dan cuba buat sampai berjaya..

rizza said...

sya.. ko memang le nak kena ngan aku.. apa hal lak ber 'akak' ni hehhe

omong kosong le tu.... hehhe

hanya impian yg harap jadik kenyataan...

NeroEcha said...

Takpe dari berangan2 tu ler ramai dah berjaya za..for sure ko balik msia nanti mcm2 ko belajar lagi

CT said...

wah...teruskan usahamu...moga omong kosong menjadi kenyataan...:)

Marisa said...

aku juga teringin...