Friday, 27 March 2009

tag dari Mamaadib..

4 Perkara

tag by Mamaadib

TQVM

NAMES THAT FRIENDS CALL YOU:
1. Rizza
2. Zaza
3. Fariza
4. Erra

MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE:
1. 2 Mar
2. 25 May
3. 3 July
4. 17 Sep

THINGS YOU'VE DONE IN THE LAST 30 MINUTES:
1. mengadap PC
2. dok bloghopping
3. tulis entry ini
4. dok je depan PC ni

GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE:
1. buku kek
2. alatan kek
3. satu kedai buku @ kedai alatan kek
4. buku & alat buat kek

YOUR FAVORITE HOBBIES:
1. cari info kat Internet
2. baking
3. blogging
4. ronda2 jalan kaki tour town.... pi kedai buku & kedai alatan kek...hehehe

PLACES YOU WANT TO GO FOR VACATION:
1. balik kg
2. gi Winnipeg
3. dok umah
4. kedai buku.. hehheh (gile apa?.. tgk buku kek je pun "heaven ooo")

FAVORITE DRINKS:
1. jus oren
2. air masak
3. aiskrim (air kan jugak?)
4. milo

THINGS ALWAYS FOUND IN YOUR ROOM (bilik tido@ bilik studio kami ni) :
1. katil,bantal, selimut
2. laptop & alatan lain
3. meja kerusi
4. almari

FAVORITE COLORS:
1. biru
2. blue
3. azul
4. bleu

TOP FOUR HANGOUTS:
1. bilik studio ni
2. dapur
3. kedai buku
4. kedai brg kek

persons U LOVE SO MUCH:
1. hubby
2. Hassan anak kami
3. famili ku
4. rakan ku

"THINGS" SPECIAL TO YOU:
1. alatan baking
2. buku2 kek
3. dapur
4. apa ye... segala2 nye la..

YOU THINK WILL ANSWER THIS SURVEY:
1. Madam Za
2. Fid
3. Erna
4. Mimielola

REASONS WHY YOU ANSWERED THIS SURVEY:
1. terpaksa
2. sebelum terlupa
3. sambil2 isi masa ni
4. kesian kat org yg meng tag aku ..hehhe



3 comments:

Helena said...

hehe kelakar la cara u jawab tag ni....

ms lola said...

Ada org panggil ko Erra, Rizza?

Erra Fariza. hahaha, comel...

rizza said...

Kak Helana.... hehhe Tag le yg paling lemah saya nak jawab hehheh ikut suka hati je nak jawba cam ne.. hahha

ML.. aa tu zaman dulu2 masa aku sorng je pompuan dalam kelas .... (1 semester).. suka hati depa je panggil aku Era.. last2 derang pun lupa betul nama aku ... hanya yg ade dalam kelas tu je memang panggil aku gitu