Monday, 30 March 2009

kepada M I O

kepada cik puan M I O...

kenapa la saya tak boleh tinggalkan komen dia blog anda...
dah byk entry saya cuba tinggal kan komen.. ade yg berjela-jela...
tapi tak de muncul pulak....
tension ooo naik letih...

aku ni pun sama la macam Madam Za..
ade sesetengah blog kawan2 yg tak dapat nak komen... kena tendang lak... mmmm

harap maaf ye..


dari aku pengungjung blog kawan2...


10 comments:

pu3 balqis said...

salam ziarah...

Fid said...

za
ko tak pilih profile kot

Mrs Noba said...

isk..aku pun sama!
ni gigih nak cuba lagi nih...

mamadanish said...

huhuh..saya selalu ada masalah tinggalkan komen kat blog cik fid...

Fid said...

kat blog saya tu kekadang hosting problem...
kalau takleh komen bantai SHOUT la yaaa....
skrg ni masalah lagi ya??
kalau guna BB lagi masalah

m-i-o said...

eh, yakah?
kenapa ek? kompius jgk ni. sy dh enable comment, even for anonymous sekalipun. mgkin macam kata cik fid, tak select dekat profile.

jap saya godek ya.

m-i-o said...

aha, kucuba tadik. mmg kadang2 tak bjaya bila select profile "google account". apakata select profile "name/url". mungkin boleh kot?

rizza said...

MIO.. sudah cuba
sampai guna anon pun tak leh.. mmm
kalau saya tak tinggal kan komen tu.. tak leh nak komen ye...byk nak komen tapi asyik tak dpt je.. hehe

ok...

m-i-o said...

sudah taruk shoutbox. bleh jerit2 kan komen wokeh;) segala kesulitan amat dikesali.

rizza said...

MIO ok tqvm hehe sorry atas gangguan hehhe