Thursday, 22 January 2009

tag ..award....

Tq Cik Yan, Fid & Nor(jepun mari)....

kita yg ber'blogging' ni mengalahkan artis je kan...leh dapat award... hehehe

The rules of this award are:-

1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda




2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda

A. Cik Yan... kenal di alam maya, mempunyai 3 hero yg cute2, yg selalu berurusan dengan coding2 keliling dia.... belum pernah bertemu..

B. Cik Lovebaby @ Fid... kenal alam maya gak, regu pro-susuibu yg sama2 faham apa yg dimaksudkan antara satu sama lain..hehheh, mummy kepada Akif yg masih BF, sudah ketemu..

C. Nor... mommy kepada 2 H, dok kat Jepun, sangat kreatif dan inovatif bab2 homeskool..
kenal di alam maya juga ye... belum ketemu...


3.Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih pemenang seterusnya..

lemah longlai aku nak buat ni wei....

  1. Hobi ... suka kumpul buku masakan terutama kek
  2. Baru reti menulis dia alam maya atas tunjuk ajar Fid
  3. Saya belum ade mood nak 'baking' di tahun 2009 ni...
  4. Saya nak balik Malaysia....
  5. Saya nak gi kelas baking di Malaysia...
  6. Saya pernah bekerja ..walaupun sekejap je... hanya 2 tahun jadik minah kilang
  7. Saya tak suka org yg berkawan kerana tujuan tertentu, suka menggunakan kengkawan demi kepentingan sendiri, kedekut nak tolong org, tapi gile cari duit dan dok kata 'umah tak de apa-apa'...(kalau saya tau.. jgn harap la aku nak bagi kek lagi...jadi ..saya dah tau...buang karen je ada manusia begitu dia kalangan kenalan).. sila abaikan.. ni tgh angin ngan manusia ni.... tak de kaitan ngan kawna2 sekalian...
  8. Saya setia pada kawan yg rasa nak kawan ngan saya
  9. Saya tak de idea le ni..
  10. Saya baru lepas makan Pizza.. anak ku membuat permintaan utk makan pizza ari ni..

Sapa yg dapat award ni?
1. Kak Non Ana
2. Marisa
3. Mimi
4. Hana
5. Madam Za
6. sapa da.... tak de idea....sapa-sapa la


10 comments:

arina said...

kahkahkahkah! yang no 7 tu apa cerita? macam2lah ko ni tau!

Mrs Noba said...

bila agaknya boleh balik mesia nih?

nor-mommy2H said...

saya pon sangattttttttttttt nak balik malaysia!!!!!!!!!!

Erna said...

haha..entry no.7 tu aku pun takut dengor nyer hahaha...
yer, selamat packing yer!! hehehe.. hangkut segala buku2 baking ko ada tuh!! kat sini mahal nak mampos!

madamoiselleczar said...

balik sini kalu..kita ronggeng ya! ekekekkke...
erk...kalu ko balik sini lagi tawun ni...mmg kompem ko akan melihat aku dlm keadaan yg sama mcm tawun2 yg kita jumpa beb (hope u got it)...mmg curse la beb..curse..curse laaaa...huwaaaaaaaaaaaa..mulut ko masin nyah!!!!

rizza said...

ana n erna.. hehheheh no 7 tu kalau aku tulis satu entry tak cukup... letih nak tulis.. baik aku tak yah taip...

mrs noba .. insya'allah harap2 cik abg abis le dia nye keje2 tu by june..

nor.. ye.. jumpa di sana...

za... wei... boleh2 kita pi ronggeng2 ... syabas!!! and congrat!!! hehheh aku tak dapat la nak seangkatan ngan ko.. aku tunggu tahun 2010 atau 2011.... aku makan garam.. masin la.. huhuhuhuh take care beb!!!

Yan said...

apakah maksud madam za? dia preggy lagi? spekulasi ni.. kekeke..

anyways Za, thanks ek buat tag ni.. blog kau mmg cute taww..

mimielola said...

SOmehow aku terbaca perkataan Pizza tu as Rizza. Jd, ko boleh la bukak kedai Pizza Rizza ;)

rizza said...

Mimi.. hehhe ade2 je ko ye...aku jadik tokey Pizza??? Pizza Rizza... cam sedap je hehhehe
boleh dipertimbangkan idea tu hehh
tq

mimielola said...

hah, jgn lupa bg royalti kalau dah jd tu... Muahahahahah