Sunday, 9 November 2008

dah selesai.......

ooo hari ini ade org dtg rumah.. maka jamu la pizza n kek ini.... dan dah selesai semua .....(makan & bawak balik lee)... dan kek ini.. pun dah tinggal 1/4 je lagi.... (abis dah bapak hassan tolong bedal kan...) aku dah tak terlarat nak makan kek ... tapi aku suka buat kek hehe

ana (sapa lagi ana la..),
hehhe aku kan tak de keje ..hahahha( jgn jeles)......ni le keje aku... try n try n try.... hehhhe disebabkan musim pun dah berubah (spring dan akan masuk summer).... maka aktiviti aku makin rancak... waktu winter ..adalah waktu paling sukar aku nak buat kek.... (walaupun ade heater... mana tahan ooo dlm rumah pun sejuk... dapur tu ruang nye sejuk ..tak cukup heater nak panas kan ruang.... abis beku icing aku sebelum sempat aku make-up kek aku ...)... jamu mata la ye kawan2 aku semua....

apa la kek aku nak buat minggu ni pula...... mmmmmm

1 comment:

mimielola said...

err.... kek laptop??!!