Thursday, 30 October 2008

Andraputri...

Salam semua pembaca blog saya ini,

kalau ade sesapa yg nak beli brownies (buat masa ni brownies, nanti cupcake la pulak) , adik saya sedang rajin membuat dan menjual.. sesapa berminat boleh le call dia (budak baru belajar..)
yg mana resepi nye memang aku yang selalu buat dulu2 (le ni aku dok buat kek2 macam2 la)... hehheh

nak tunggu aku wat jual kek2 & roti2 aku tu tunggu aku balik msia la ye...

selain brownies, kalau sesapa nak buat hantaran, pintu gerbang (bunga-bungaan) kat kenduri kawin tu, boleh le contact adik saya ni... dia ni sungguh kreatif bab2 design2 ni lee....

ni website nye Andraputri (baru je lagi.. )

p/s: aku tau brownies erna memang sedap hehheh.. brownies ni bukan dari resepi erna ye heheh

ok thanks!!!

5 comments:

MAMA ADIB said...

he he nati aku cuba order

tp erna punya memang best bangat hu hu hu cam coklat aka biskut aka aiskrim rosak tul aku ni.. kalau aku dok area shah alam mesti gemuk keja order brownies dgn erna jer

mimielola said...

Siap letak disclaimer lg tu

mimielola said...

Siap letak disclaimer lg tu

yeahjamal said...

aku nk gak..ko dh 2 minggu kene kn aku kn..skg ni aku nk claim..hahhaha

andraputri said...

hehhee..along...yeah salah org tu =))